Wat bied ik nog meer aan naast de hulpverlening in deze praktijk: MASSAGES, VOETENBADJE MET AROMATHERAPIE. GEBRUIK SAUNA EN STOOMCABINE

Wat maakt de massages van Well-Being bij de Tulpenboom zo bijzonder en uniek:

De ruimte van de massage is zeer sfeervol en open ingericht terwijl jouw privacy gegarandeerd is.

Vooraf maken we op ons gemak kennis en vul je het inschrijfformulier in. We bespreken wat je wensen zijn. Hierna kleed je je uit en ga je eventueel onder de douche als je daar thuis geen tijd voor hebt gehad.

De massage duurt ongeveer anderhalf uur. Ik masseer zowel jouw voor als achterkant van top tot teen.( uitgesloten zijn de erogene zones)

Op de achtergrond  is rustgevende muziek te horen. S'avonds is het licht gedimd. Er hang een aangename  en rustgevende geur van lavendel in de ruimte.

Ik gebruik natuurlijke olie met toegevoegde vitamine E voor een gezonde huid. Als je wilt voeg ik er een paar druppels etherische olie aan toe.
Mijn massages zijn zacht en helend van aard .Indien gewenst vertel ik je waar mijn handen verandering van jouw energie waarnemen. Ik gebruik de energie van edelstenen en mineralen die ik vooraf via een korte meditatie ontvang.

Ik neem uitgebreid de tijd voor je. Als je van rug naar buik draait bied ik een glaasje water aan. Zelf drink ik ook een slokje water.

Na afloop krijg je een doekje om overtollige olie te verwijderen als het er nog niet helemaal af is of ingetrokken.

Als jij je aankleed maak ik een kopje verse munt-thee voor je klaar en praten we nog even na terwijl jij je massage betaald.

Je verlaat de ruimte in volle rust en helemaal ontspannen.
En we zeggen tot de volgende keer ;)

 

Hotstonemassage

De hotstone massage die ik aanbied is een volledige lichaamsmassage met behulp van warme basalt
stenen met als doel een volledige ontspanning voor jouw gehele lichaam. Het geeft een relaxatie op het zenuwstelsel, waardoor spanningen gemakkelijk losgelaten worden. De warme stenen die ik gebruik helpen je spieren te ontspannen. Het is daarom ook een geweldige massage behandeling bij spierpijn en stijve spieren. Het stimuleert tevens de bloedsomloop en de werking van je organen zodat afvalstoffen gemakkelijk uit je lichaam kunnen worden afgevoerd. Hierdoor wordt het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam geactiveerd

Ik gebruik neutrale massage olie, waar ik eventueel op jouw verzoek een lekker geurende essentiële olie aan toevoeg.

Na de massage ontvang je van mij een heerlijk kopje verse mint thee uit eigen tuin ( indien voorradig) Deze bied ik je gratis aan.

Ontspanningsmassage

In het dagelijks leven bouwt iedereen spanningen op in lichaam en geest. Hierdoor kan je lichamelijke klachten krijgen. De klassieke ontspanningsmassage die ik aanbied met basismassage technieken is hiervoor uitermate geschikt. Want ontspanning behoort tot de basisbehoeftes van ieder mens. Zo kan je gelukkiger en gezonder door het leven gaan.

Je krijgt bij mij massages van zowel de achterkant als de voorkant van je lichaam. Ik masseer dus je hele lichaam ( intieme zones natuurlijk uitgesloten)

Ik gebruik neutrale massage olie, waar ik eventueel op jouw verzoek een lekker geurende essentiële olie aan toevoeg

Na de massage ontvang je van mij een heerlijk kopje verse mint thee uit eigen tuin ( indien voorradig) Deze bied ik je gratis aan.

Stoomcabine

Onze stoomcabine is een ruimte die lijkt op een douche maar er wordt hier gebruikt gemaakt van stoom van ongeveer 45 graden. Er is een hoog vochtigheidsgehalte welke wordt gecreëerd door stoom. Onze stoomcabine heeft een reinigende werking voor zowel lichaam als geest. Een stoomcabine  is dus minder warm dan een sauna en de warmte wordt anders ervaren.
Wanneer kies je om gebruik te maken van onze stoomcabine:
Om de huid te reinigen en poriën te zuiveren, spanning in de spieren te verlichten, minder pijn in botten en gewrichten, nieuwe huidcellen en betere vochtbalans.

Er staat een karaf met koud water klaar met daarin verse mint uit eigen tuin. ( indien vooradig). Deze is natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

Sauna
Onze Finse sauna wordt verwarmt met een speciale kachel die de ruimte kan opwarmen tot wel 120 graden. De meeste mensen kiezen echter voor een lagere temperatuur. Hoe hoger je in de ruimte gaat zitten hoe hoger de temperatuur wordt ervaren. Van deze droge hete lucht ga je zweten en dat ga je als reinigend en ontspannend ervaren. De luchtvochtigheid is laag, maar kan verhoogd worden door opgietingen. Hierbij wordt er een klein beetje water, soms met een geurtje, op de speciale kachel gegoten wat stoom creëert. De ruimte blijft echter dezelfde temperatuur behouden maar wordt veel heter ervaren.

Er staat een karaf met koud water klaar met daarin verse mint uit eigen tuin. ( indien vooradig) Deze is natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

 
 
 

Aanvullende informatie

  • Deze massages worden gegeven in een aparte sfeervolle ruimte achter het huis.  De ingang bevindt zicht rechts naast het huis , met een aparte oprit. Ook de sauna en de stoomcabine bevinden zich hier! De ingang is te herkennen aan het verlichte bordje naast de deur met daarop de tekst " Well Being bij de Tulpenboom".

  • Er is de mogelijkheid om voor- of achteraf te douchen, een toilet en wastafel zijn tevens in deze ruimte aanwezig. De kleedruimte bevindt zich beneden de trap af.

  • Ik raad je aan om zonder badkleding van de sauna en stoomcabine gebruik te maken om irritatie van je huid te voorkomen. Echter badkleding is wel gewoon toegestaan.

  • Tijdens de massage is een slip en BH toegestaan, je mag ook geheel ontkleed op de massage tafel plaatsnemen. De massagetafel staat in een soort tent met doeken er omheen om een rustgevend sfeer te creëren . 

  • De gehele ruimte is voorzien van gordijnen en de aangrenzende tuin biedt voldoende privacy om dit mogelijk te maken.

  • Ik adviseer je om zelf badslippers, een badjas en een paar handdoeken mee te nemen. Echter je kunt deze ook bij mij huren (zie tarieven).

 

© 2019 Praktijk bij de Tulpenboom